COVID-19 maatregelen

Richtlijnen opgesteld door de gemeente Pelt

Trainingen :

• Er zijn geen kleedruimtes open. Kom in sportkleding naar de training, schoenen wisselen kan in de hal zelf. Er kan dus ook niet gedoucht worden na de training.

• Het dragen van een mondmasker is verplicht in de gang tot in de hal zelf.

• Ouders mogen niet in de sporthal binnen komen!

Wedstrijden :

• 30 personen zijn toegelaten als toeschouwers van de uit-ploeg, wat strikt dient te worden nageleefd.

Gelieve dit op een goede manier te communiceren aan uw supporters zodat we niemand buiten aan de deur moeten laten staan.

• Er is voor de wedstrijd géén kleedkamer ter beschikken; iedereen komt dus omgekleed in wedstrijdtenue naar de wedstrijd.

Enkel na de wedstrijd is er per ploeg een kleedkamers voorzien. Er is slechts 30 minuten voorzien om te douchen/aankleden

en de kleedkamer terug netjes achter te laten.

• Sporttassen kunnen in de sportzaal gezet worden tijdens de wedstrijd, maar let erop dat de coulissen of doorgangen niet geblokkeerd worden.

Zet ze aan de kant tegen een muur indien mogelijk.

• Uit-ploeg. Graag het contact-tracingformulier in vullen voor de spelers en tafelszitter die aan de wedstrijd zullen deelnemen. En inleveren bij de tafel voor de wedstrijd.

• Toeschouwers thuis-ploeg, neem contact op met de trainer of teamverantwoordelijke om te kijken of het mogelijk is om in de zaal aanwezig te zijn.

Belangrijke richtlijnen vanuit Sporthal De Bemvoort :

• Er wordt toegezien op een strikte toepassing van de algemeen geldende regels aangaande het dragen van een mondmasker door eenieder die zich binnen de accommodatie bevindt.

• Iedereen +12 jaar draagt bij het verplaatsen een mondmasker. Voor diegenen die hier hardnekkig fout mee omgaan, zal de politie worden ingeschakeld.

• Respecteer ook de afstandsregel van 1.5m zoveel mogelijk.

• Handgels worden voorzien op de daartoe voorziene plaatsen (alle in -en uitgangen, toiletten, cafetaria, wedstrijdtafel, spelersbanken,… )